Monday, October 19, 2009

Tulemus:

Kassil elu l2inud!... 8 elu veel minna. Ta lamas terve p2eva p2rast rotimyrgi s88mist, oli v2ga uimane ja m6tlesime, et igahetk sureb, aga j2rgmisel hommikul oli kass t2ie tervise juures! Nyyd pole teda vaadates rotimyrgist j2lgegi, ikka nurub syya ja luusib ringi, nagu alati.

P2ev p2rast koerade surma hakkas meie koduaias yks pisike valge mustalaiguline kass ringi k2ima. Cacheton (koer) k2ib teda koguaeg 2rritamas, aga kassipoeg ikka ei taha lahkuda.. Siiani iga p2ev siin viibinud ja kr2unub pidevalt. Mu hostema annab talle syya. Inimeste eest jookseb muidu 2ra koguaeg.


Pole midagi erilist suurt toimunud - kogun lyhilugusid, et j2lle yhe korraga kirjutada. T2na oli muidu see yks nende m6istes "kylm" ilm. Tuul oli v2ga tugev ja v6ttis minulgi kananaha ihule, sest p2ike oli pilve taga ja 2 kuud ylipalava ilmaga harjunud, ehmatab see j2rsk tuul 2ra, aga yldiselt on ikka ligi 25 kraadi ja lyhikeste k2istega t2itsa kannatab k2ia. Koolis k2isid t2na osad inimesed jopedega, m6nel oli isegi sall kaelas ja myts peas, nende jaoks on v2ga kylm. :D

3 comments:

  1. Lol! nad peaks tulema korra meie "kaunist" oktoobriilma nautima .... see on alles tipp :P Aga nojah, eks see tõesti perspektiiviküsimus ole.. meil ju ka kevadine 10 kraadi on meeletult soe, sellal kui sügisel on see maailmatuma külm :D

    Mul on hea meel, et kass elus ja terve :)

    ReplyDelete
  2. Täna oli meil vist 8 kraadi sooja! Ikka mõnusalt soe, kui mõelda paari viimase päeva peale... ja isegi päikseline (loe: 5 minutit piilus pilve vahelt).

    (see seal üleval on sarkasm, eks ole)

    Aga muidu on tore.

    ReplyDelete
  3. Heh, jah... 25 kraadi tuulega on nende jaoks ikka t2itsa kylm. Sellist ilma oli siin 2 p2eva ja nyyd j2lle tuuleta palav ilm, kus p2ike p2evl2bi paistab, huh! :)
    Seda tunnet, kui on 8 kraadi ja soe, ma veel m2letan :P

    ReplyDelete